НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
ПОЧИВКА В АЙВАЛЪК 2020г.
ХОТЕЛ „HALIC PARK HOTEL 5*****"
20-26.06.2020ПОЧИВКА В АЙВАЛЪК 2020г

ХОТЕЛ HALIC PARK HOTEL 5*****

20-26.06.2020г.

7 дни/ 5 нощувки
Маршрут:  Велико Търново - Айвалък - Велико Търново. 

 

www.halicpark.com

HALIC PARK HOTEL

Region

Category

AYVALIK

5* / ALL INCLUSIVE

Periods - Stay

20-26.06.2020

 
Местоположение: На 2 км. отАйвалък,на брега на морето, 175 км от летище Измир
Вхотела: открит и закрит ресторант, 3 бара, 2 конферентни зали, хубаваградина, открит и закрит басейн, водна пързалка, ТВ зала, здравен център,магазини, химическо чистене, фризьор, пералня, безжичен интернет, паркинг.Хотелът е отопляем и рaботи целогодишно, детски басейн, водна пързалка за деца,детска площадка, фитнес зала, тенис на корт, тенис на маса, билярд, волейбол,баскетбол, мини футбол, водни спортове, турска баня, сауна.
Стаи: климатик,балкон, сателитна телевизия, директен телефон, мини бар, баня/душ, сешоар.
Хранене: закуска,обяди вечеря на шведска маса; доп. хранения и турски напитки без лимит.

СТАНДАРТНИЦЕНИ!

При сключване на договор сезаплаща 30%; доплащане на пакетната цена до 15 дни преди пътуване.

Обявените цени са валидни прирезервация направена до 31.12.2019


Room type

FAMILY ROOM

3 AD

1629лв

4 AD

1990лв

2 AD+2CHD(0-12,99)(0-12,99)

1890лв

3 AD+1CHD(0-12,99)

1849лв

 

 

Room type

STANDARD LAND VIEW ROOM

DBL р.р. / на човек в дойна/

475лв

DOUBLE +EXTRA BED /тройна/

1389лв

SINGLE

655лв

DOUBLE +1CHD(0-4,99)

1075лв

DOUBLE +1CHD(5-12,99)

1255лв

DOUBLE +2CHD(2-4,99)(5-12,99)

1559лв

DOUBLE +2CHD(5-12,99)(5-12,99)

1639лв

 

 

Room type

STANDARD SEA VIEW ROOM

DBL р.р. / на човек в дойна/

509лв

DOUBLE +EXTRA BED

1469лв

SINGLE

695лв

DOUBLE +1CHD(0-4,99)

1129лв

DOUBLE +1CHD(5-12,99)

1329лв

DOUBLE +2CHD(2-4,99)(5-12,99)

1639лв

DOUBLE +2CHD(5-12,99)(5-12,99)

1735лвНЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години- валиден задграничен паспорт 6 МЕСЕЦА след края на почивката;

За лица под 18 години- валиден задграничен паспорт при пътуване с двамата родители и акт за раждане (оригинал и копие).Ако детето пътува с единият или без родители- нотариално заверена декларация (оригинал и копие) от двамата родители и акт за раждане (оригинал и копие);

Безвизов режим за граждани с български паспорти.Цената включва: транспорт от Велико Търново до Айвалък, екскурзовод, застраховка, 5 нощувки на база all inclusive в хотел „HALIC PARK HOTEL“.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Мини бар в автобуса:чай, кафе /еспресо или лаваца-капсули/, кафе 3в1;2в1, капучино, мин.вода /0.500мл./, безалкохолно /кен/, бира /кен/

Допълнителни екскурзии;

Лични разходи;


Застраховката „Отмяна на пътуване“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 3 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация./адрес:гр.Ямбол, ул."Иван Вазов" 8, тел.: 0885 960 669/.

Забележка:Туроператорът си запазва правата за промяна часовете на тръгване,промяна на датите и цените на офертите при необходимост и форсмажорни обстоятелства.


Миниланен брой участници - 40.ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТУРИСТИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ:

Поведение на туристите:

Преди пътуването: ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да анулира без предупреждение пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според общите условия по време на едно туристическо пътуване, описани в Закона за Туризма въпросното лице причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. В този случай ТУРОПЕРТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията. На потребителя се връща заплатената до момента сума.

По време на пътуването: туристите следва да уважават местните обичаи , начин на живот и правила на поведение на съответната държава, в която пребивават. Може да ви глобят за изхвърлен отпадък на улицата, пушене или пресичане на необозначено място.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да откаже извършването на услуги по време на пътуването включително и пълна анулация на услуги до края на пътуването на всяко лице, чието поведение е такова, че според представител на туристическата агенция или друго оторизирано лице като държавен служител – полицай, митнически или граничен служител то причинява опасност, стрес, вреди, гняв или сериозни неудобства на други клиенти, служители или партньори на агенцията. ТУРОПЕРАТОРЪТ не дължи обяснение или неустойка за анулацията в случаи, че проявата причинила анулацията е документирана с протокол, подписан от присъстващи на място служебни лица или туристи.

По време на движение на автобуса, всеки турист е задължен да пътува седнал. Ако в случай на неизпълнение на това изискване туристът претърпи инцидент,  всички щети и отговорности са за негова сметка.

Емиграция – някои клиенти използват туристическите програми, като начин на емиграция. При наличие на подобни случай ТУРОПЕРАТОРЪТ незабавно предава информация за тези лица на полицейските и гранични служби на съответната страна, в българското посолство и администрацията в България. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията на тези клиенти и не възстановява средства за услуги, които не са консумирани.

При заминаване по туристическа програма в града или мястото, където следва да се нощува не се изчакват закъснели туристи и на тях не се възстановяват неконсумираните услуги.

При отпътуване за друг град или място закъснели туристи не се изчакват. Закъснелите догонват групата или се прибират в България за своя сметка. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за последствията за тези клиенти и не възстановява средства за услугите които не са консумирали.

При пътуване с автобус туристът има право да носи със себе си багаж до два броя стандартни пътни чанти. Пренасянето на обемисти предмети се допуска само с предварителното съгласие на ТУРОПЕРАТОРА и след заплащане на допълнителна такса.


Брой преглеждания: 3902 Цена: 459 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Февруари Март Април Май
Юни Юли Август Септември
Октомври Ноември Декември Януари


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев