НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
БАНСКО - С.ДОБЪРСКО
06-07.06.2020
Първи ден: Отпътуване от Велико Търново за Банско.Туристическа програма в Банско - Възможност за посещение на къща-музей "Никола Вапцаров", църква "Света Троица", духовно-исторически център "Паисий Хилендарски".Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.
Втори ден: Закуска. Отпътуване за село Добърско. Тук се намира уникална средновековна църква „Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“, включена в списъка на стоте национални туристически обекти и част от листата на ЮНЕСКО. Тя е построена през 1614 г., но има предположения, че годината на строителство е 1122. Поразителните стенописи и автентична архитектура на храма го причисляват към най-ценните образци на българското изкуство. Фреските, които майсторите са изографисали, са впечатляващи. Най-интересната от тях е сцената „Преображение Господне“, представяща Исус Христос като астронавт. Той отлита към небето в тяло, наподобяващо съвременна космическа ракета, от която изтича огън, както става при изстрелването на сегашните космически уреди. Връщане във Велико Търново.
ЦЕНА 95 ЛВ
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА - 1 нощувка със закуска и вечеря в Банско, транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка към ЗАД АРМЕЕЦ.
Цената НЕ включва входните такси на посещаваните обекти!
Брой преглеждания: 3630 Цена: 95 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Май Юни Юли Август
Септември Октомври Ноември Декември
Януари Февруари Март Април


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев