НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
НЕЗАБРАВИМ ВЕЛИКДЕН НА О-В КОРФУ
3 нощувки ALL INCLUSIVE
16-20.04.2020
1 ден 16.04.2020 В.Търново - София - Солун – Игуменица
Отпътуване от В.Търново в 19.30 ч.от паркинга на Стадион "Ивайло" по маршрут София – Кулата – Солун - Козани - Гравена – Иоанина – Игуменица.
2 ден 17.04.2020 Игуменица – остров Корфу Сутринта пристигане в Игуменица. Отпътуване с ферибот за остров Корфу / 1:30 ч. /. Настаняване в хотела. Свободно време. Пожелание включване в панорамна обиколка на гр. Керкира с посещение на двореца Ахилион. Около 14:00 ч отпътуване от хотела към Двореца Ахилион /XIX в./ - място на разкоша и легендата, построен от Императрица Елизабет, известна като Сиси. Продължаване за град Керкира. Обиколката на града започва от най - големия площад Еспланада - сърцето на града. Тук се намира и галерията от арки Листон с многобройните кафенета и ресторанти, послужила като модел за построяването на Парижката улица Риволи, Старата Крепост, портата Свети Георги, църквата Свети Спиридон, закрилник на острова. Свободно време за разходка из най- стария квартал Кампиело. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3 ден 18.04.2020 о. Корфу Закуска. В 09:00 ч. отпътуване за Керкира, за да вземем участие в най-пищното тържество от Великденските празници. В 9:00 ч. сутринта започва шествието на Свети Спиридон – закрилника на острова, който е бил канонизиран през 1550 г., спасявайки острова от глад. В 11:00 ч. църковните камбани бият и стотици керамични съдове /често пълни с вода, за да бъдат по – шумни /, се хвърлят от прозорците на къщите. Местните жители приемат този обичай и го правят част от Великденските тържества, като влагат нова символика, а именно прогонване на злото и измиване на нечистото. Връщане в хотела около 14:00 ч. Свободно време. Вечеря. В 23:00 ч тръгваме от хотела, за да можем отново да се върнем в Керкира за вечерните шествия. Вечерта в 23:30 ч. всички се събират на централния площад, за да присъстват на литургията. Малко преди полунощ от църквата Света Параскева се изнася “ Светлината “ – запалена свещ , от която всички взимат огън, за да запалят своите свещици. Невероятна е гледката и усещането, когато из тъмните улици се разлива тази река от светлини. Точно в полунощ свещеника провъзгласява Христовото Възкресение. Мигновенно небето се озарява от разноцветни фойерверки, лилавите светлини на старата крепост се заменят с искрящо бели, свалят се покривалата от уличните лампи, камбаните бият и това е апогея на празника, с който всички се поздравяват.Връщане в хотела след полунощ. Нощувка.
4 ден 19.04.2020 Палеокастрица
Закуска. От 10:30 ч. Eкскурзия до Палеокастрица, един от най - известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие. Посещение на манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите - пирати и техните кораби. Връщане в хотела - Свободно време за разходка . Вечеря.  Нощувка .
5 ден 20.04.2020 о. Корфу – България
Закуска. Отпътуване за България.

ПРОМО ЦЕНА: 449ЛВ 

ЦЕНА ЗА ДЕТЕ ОТ 2-12г - 235ЛВ /ако е настанено с 2ма пълноплащащи в стая/

ЦЕНА ЗА ДЕТЕ ОТ 2-12 - 315ЛВ /ако е настанено с 1 пълноплащащ в стая/

Цената включва:
- 3 нощувки на база ALL INCLUSIVE
- транспорт с лицензиран автобус
- екскурзоводско обслужване
- застраховка към ЗАД АРМЕЕЦ с покритие 5000 евро

Цената не включва:
- Фериботни такси - 25 евро.
- Сити такси - 4 евро /на ден/.
- Двореца "Ахилион" - 5 евро.
- Доплащане за единична стая - 250лв.
Брой преглеждания: 4894 Цена: 449 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Май Юни Юли Август
Септември Октомври Ноември Декември
Януари Февруари Март Април


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев