НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
ЦЕЛУВКА ДО ФОНТАНА ДИ ТРЕВИ ЗА ДЕНЯ НА ЛЮБОВТА
РИМ - САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ
12-16.02.2020

Първи ден /12.02.2020/: Пристигане в Рим (летище Чампино) в 8:30ч. Обзорна обиколка с местен екскурзовод - Колизеумът, хълма Капитолия, Пиаца Навона, Пантеона и фонтана Треви от 10:00ч - 13:30ч. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка. 


Втори ден /13.02.2020/: Закуска. Свободно време до обяд. Около 13:00ч отпътуване за Тиволи. Посещение на вилата на Адриан и градините на вила Д'Есте. Фонтаните на Бернини Тиволи – пищният ренесансов комплекс от дворец и огромен парк с множество фонтани в град Тиволи, разположен само на 30 км от Рим. Представляват забележителна илюстрация на Ренесансовата култура и е под закрилата на ЮНЕСКО. Вилата е построена в периода 1500-1572 година с архитект на градините Ливио Агрест. Някои от фонтаните са дело на знаменития архитект Бернини. Изградени са 11 нива с фонтани и водни каскади. Това ренесансово бижу е било построено по поръчка на кардинал Иполито Д'Есте , син на Лукреция Борджия. Всеки фонтан в градината е украсен с герба на фамилия Д'Есте. През 16 век тази градина с фонтани е смятана за 8-мото чудо на света. 


Трети ден /14.02.2020/: Закуска. Разглеждане на Ватикана - Галерия Кярамонти, Галерия Пинакотека Грегориантският египетски музей, Григориантският етруски музей, Пио-Климентов музей, Галерия на географските карти, Стаите на Рафаело, Спираловидната стълба във Ватикана, Сикстинската капела, Базиликата Св.Петър.  


Четвърти ден /15.02.2020/: Шопинг в аутлет Castel Romano, в който може да се пазарува оригинални продукти на световноизвестни марки като: Calvin Klein, Diesel, Guess, Hugo Boss, Michael Kors, Roberto Cavalli, Versace, Trussardi, Valentino … както и много от изявените италиански марки. Свободно време. Нощувка. 


Пети ден /16.02.2020/: Трансфер до летището. Отпътуване за България. 

Дните на провеждане на екскурзиите могат да бъдат променени в зависимост от преценката на местния екскурзовод! 


Цената включва: самолетен билет (малка лична чанта 40-20-25 + куфар 10кг), 4 нощувки в хотел в Рим, трансфери от летище до хотела и обратно, обзорна обиколка с местен екскурзовод и слушалки.


Цената не включва: 

- Посещение на Ватикански музей – 65лв. /Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за Ватикански музеи, слушалки в музеите и в базиликата и такса за вход в музеите/. Посещението се организира при минимум 10 участника. 

- Екскурзия до Вила “Д'Есте” - 60 лв. с включена входна такса и екскурзовод на български език. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. 

- разходи за транспорт в Рим - около 10лв. 

- Посещение на аутлет Castel Romano - 40лв. - Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки – 100лв. /ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА/ 

- трансфер от Велико Търново до летището - 45лв.

- разходи от личен характер.ЗАБЕЛЕЖКА:

Летищните такси и такса гориво може да варира към датата на издаване на билетите!

Брой преглеждания: 1102 Цена: 739 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Май Юни Юли Август
Септември Октомври Ноември Декември
Януари Февруари Март Април


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев