НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
ЕГЕЙСКА ТУРЦИЯ
Велико Търново – Троя - Айвалък - Пергамон - Кушадасъ - Памуккале - Ефес - Чанаккале - Велико Търново
01-06.06.2021 28.09-03.10.2021

order abortion pill online usa

abortion pill online usa

abortion pill online

abortion pill online

amlodipin bivirkninger

amlodipi


5 дни / 4 нощувки

ПЪРВИ ДЕН – отпътуване от Велико Търново в 12.00 ч. Преминаване с ферибот през протока Дарданелите. По път посещение на древна Троя –легендарният град на героите от Троянската война, обезсмъртени от Омир. Следобяд пристигане в АйвалъкИмето му означава "Мястото на дюлята", но въпреки това Айвалък е заобиколен от сякаш безкрайни градини с маслинови дървета. Градът има едни от най-добре запазените къщи от османската епоха в Турция, в които се снимат част от прочутите турски сериали. Фотопауза на Seytan Sofrasi /Трапезата на Дявола/- природен феномен - издигнато плато, от което се разкрива изключителна панорама към целия Айвалъшки архипелаг. Настаняване в хотел в Айвалък. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за античния град Пергамон, който през елинистическия период е бил столица на едноименното царство. Разглеждане с местен екскурзовод на Акропола, храма на богинята Атина, амфитеатъра, храма на император Траян, останките от олтара на Зевс и останките от библиотеката, строена от Марк Антоний за сватбен подарък на Клеопатра. Отпътуване за Кушадасъ. По пътя – разходка в Измир, третият по големина град в Турция, родно място на Омир. Пешеходна разходка в центъра на града. Пристигане в Кушадасъ. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. По желание - полудневна екскурзия до един от най-добре запазените градове на древния свят - Ефес, къщата на Св. Богородица, гроба на св. Йоан Богослов и останките от храма на Артемида – едно от седемте чудеса на древния свят. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. По желание – екскурзия до Памуккале. Разглеждане с екскурзовод на едноименния природен феномен и на древния римски град Хиераполис. Вечеря. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за България. Преминаване с ферибот през Дарданелите. Пристигане късно вечерта във Велико Търново.

 

ПРОМО ЦЕНА ЗА 01-06.06.2021: 429 ЛВ

ЦЕНА ЗА 28.09-03.10.2021: 459 лв.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: транспорт, екскурзовод, 1 нощувка със закуска и вечеря в Айвалък, 3 нощувки със закуска, обяд и вечеря в Кушадасъ, медицинска застраховка.

Цената не включва допълнителни екскурзии по избор ивходнитакси на посещаваните обекти!

Целодневна екскурзия до Памуккале – 40 евро с включен обяд и входни такси / при минимум 20 туристи /;
Полудневна екскурзия до Ефес и къщата на Дева Мария – 40 евро с включени входни такси / при минимум 20 туристи /;

Брой преглеждания: 5197 Цена: 429 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Май Юни Юли Август
Септември Октомври Ноември Декември
Януари Февруари Март Април


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев