НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
JULY MORNING В КРАНЕВО
Хотел Феста
30.06-02.07.2021
Първи ден: Отпътуване нос Калиакра.
Нос Калиакра с високите си седемдесет метрови брегове като огромен вълнолом  прегражда пътя на яростно връхлитащите морски вълни, родени от северния вятър. Укротява ги и превръща обширния залив на Каварна в спокоен пристан. Калиакра в превод от гръцки означава „красивия нос”. Преди гърците тази красота великолепно са оценили тиризите – тракийско племе. Тези най-древни обитатели на нашата земя само с една отвесна стена са можели да защитят обширна територия, тъй като всички брегове са отвесни.
 Отпътуване за Балчик. Посещение на Ботаническата градина. Тя се п
ростира на площ от 190 дка, и разполага с растителни колекции с над 3500 вида, които се увеличават непрекъснато. Наложила се е като важен туристически обект. Наред с това, тя е Паметник на културата, Защитена местност по ЗЗТ и Спасителен център по Вашингтонската конвенция. Посещение на Двореца в Балчик. "Двореца" е бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария Александрина Виктория де Единбург (1875г–1938г). Той е разположен на около 2 км югозападно от град Балчик, в красива местност между балчишките скали и морето. Има статут на архитектурно-строителен паметник на културата и паметник на градинарското и парково изкуство
Отпътуване за Кранево. Настаняване в хотел "Феста" Кранево. Нощувка. Вечеря. 
Посрещане на JULY MORNING.

Втори ден: Закуска. Цял ден свободно време за плаж. 

Трети ден: Закуска. Отпътуване за Варна.Свободно време. Посещение на Морската градинаМорската градина е един от символите на град Варна. Разположила е своите красиви и прохладни алеи по цялата крайбрежна алея в града. Характерни за Морската градина са поддържаните прекрасни градински площи, тихите алеи, красивата многообразна естествена растителност и множеството културни паметници намиращи се на територията й. Отпътуване за Велико Търново следобяд.

Хотел "Феста" Кранево е разположен на тихо място в централната част на курортното селище. В близост до него се намират десетки барове и ресторанти, а плажът е само на една ръка разстояние. В хотела ви очакват приветливи и любезни служители, готови да направят всичко за вашето удобство. Голямо фоайе с безплатен интернет предоставя на вашите деца възможност за сприятеляване с други техни връстници за едно по-забавно лято. Голяма градина, басейн и барбекю предлагат още възможности за ваши незабравими дни със семейство и приятели.

ЦЕНА: 129лв
ЦЕНА ОТ ГАБРОВО: 135лв

Цената включва: 

- транспорт 
- две нощувки
- две закуски 
- две вечери 
- екскурзоводско обслужване
- медицинска застраховка


Цената не включва:
*Входни такси за посещаваните обекти:
- Ботаническа градина и Двореца - деца (7-18год.) - 2.00лв; възрастни - 10лв

Брой преглеждания: 4816 Цена: 129 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Юни Юли Август Септември
Октомври Ноември Декември Януари
Февруари Март Април Май


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев