НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
ТЮРКОАЗЕНИЯТ ПЛАЖ НА НЕА ПЕРАМОС И ПОЧИВКА В САНДАНСКИ
НЕА ПЕРАМОС - САНДАНСКИ - МЕЛНИК – РУПИТЕ
29.07-01.08.2021

Първи ден: Отпътуване от Велико Търново към местността Попина лъка, която отстои на 18 км. от гр. Сандански. Тя е вилна зона и климатичен курорт,скътан в пазвите на Северен Пирин сред вековни гори от иглолистни и широколистни видове, обширни зелени поляни на надморска височина 1230 м. Тук се намира и известната хижа Яне Сандански. До нея се намира Попинолъшкия водопад с височина 12 м. Около стотина метра под водопада, реките Башлийца и Сърчалийца се сливат и дават началото на р. Санданска Бистрица. През 1965 г. водопадът е обявен за природна забележителност. Настаняване в хотел в град Сандански. Вечеря. Нощувка.
Втори ден: Закуска. Отпътуване за Гърция и курорта Неа Перамос. Курортът се намира на 20 км от Кавала. Плажът е с естествени пясъчни дюни, плитка вода с тюркоазени отенъци. Свободно време за плаж и разходка в курорта. Връщане вСандански. Вечеря. Нощувка.
Трети ден: Закуска. Разходка в град Сандански. Градът е известен с минералната изворна вода и благоприятния средиземноморски климат, който прави града уникална туристическа дестинация. Пожелание разходка в уникалния парк „Св. Врач”, който носи древното име на града. Разположен е на площ от 475 дка. с изключително разнообразие на растителни видове – секвоя, магнолия, гинкобилоба от Китай, смокиня, корков дъб и кипариси. Възможност за посещение на Епископската базилика в Сандански. Вечеря. Нощувка.
Четвърти ден: Закуска. Отпътуване за Рупите. Посещение на църквата" Св. Петка Българска" и разглеждане на Кордопуловата къща в град Мелник. Отпътуване за Велико Търново.

Цената включва: транспорт, екскурзовод, 3 нощувки със закуски и вечери, медицинска застраховка, екскурзия до Неа Перамос

Цената не включва входните такси на посещаваните обекти!


Брой преглеждания: 4549 Цена: 279 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Юни Юли Август Септември
Октомври Ноември Декември Януари
Февруари Март Април Май


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев