НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
ПОЧИВКА В КЕРАМОТИ - ТАСОС
Обещание да откриете безгрижието
26-31.08.2022

cheap abortion clinics in miami

cheap abortion pill online redirect

lexapro pregnancy

lexapro pregnancy first trimester avonotakaronetwork.co.nz
Забравеното усещане за безгрижие в Керамоти - пристанище към о-в Тасос и спокойно място с пясъчен плаж и освежаваща зеленина. 
Малкото и спокойно селище, където всичко е на пешеходно разстояние, има малки ресторантчета с добра кухня и персонал с усмихнати лица. Дори и чайките са дружелюбно настроени и ще ви накарат да съзерцавате морето с рядко появяващи се вълни и върховете на о-в Тасос. Забравете динамичното си ежедневие, разхождайки се пеша или с велосипед в един свят на утрини с рибарски лодки с добър улов и залези с вливащата се р. Места в Егейско море.


Хотел - ресторант "Филоксениа Сотириадис" се намира в Керамоти, окръг Кавала. Разположен е на 150 м. от плажа, срещу пристанището в Керамоти. Разполага с 32 легла, разпределени в 8 двойни стаи и 4 студиа (за 2+1 човека, на две нива, 2-ро ниво спалня; 1-во ниво всекидневна). В стаите има климатик, TV, хладилник и тераса. Част от стаите са с изглед към морето и ферибота. В хотела има ресторант (100+100 места) предлагащ традиционни рибни специалитети и пица.

Цената включва:
транспорт от В. Търново
5 нощувки със закуски и вечери в хотел Филоксения
екскурзоводско обслужване
пътни такси
медицинска застраховка към ЗАД АРМЕЕЦ с покритие 5000 евроПРОГРАМА:

Първи ден:
 Отпътуване от В. Търново в 03:00 ч. Посещение на Порто Лагос. Селцето е разположено в красив залив на 25 км. югоизточно от град Ксанти, на брега между Бяло море и обширната езерна лагуна Вистонидас (Боругьол). То е рибарски и оризовъден център. Има красиви плажове и пристанище. Лагуната е "влажна зона" и заедно с плажовете са под защита на министерството на околната среда.Обитава се от розово фламинго, пеликани и други морски и сладководни птици. Разглеждане на манастира „Св. Никола“, който се намира в лагуната и е свързан с брега с дълъг пешеходен дървен мост.

Пристигане в Керамоти около 14:30ч. Настаняване в хотел Филоксения. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


Втори ден: Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Четвърти ден: Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Пети ден: Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря Нощувка. 

Шести ден: Закуска. Отпътуване за Кавала. Пешеходна разходка: църквата "Св. Богородица", Пристанището, Акведуктът, Крепостната стена, Къщата на Али Паша. Свободно време.Отпътуване за България около обяд. Пристигане във Велико Търново около 22ч.

Допълнителни екскурзии по желание в един от дните, свободни за плаж:

- ТАСОС - целодневна екскурзия - 25 евро

Панорамна обиколка на о. Тасос - вечно зеленият остров е истинско съкровище за Гърция - с богата история и археологически находки, пръснати из целия остров. Посещение на женския манастир „ Св. Архангел Михаил” и залива на русалките - „Алики” - основна забележителност на остров Тасос. Малкото рибарско селище е заключено между два залива и самото място е невероятно красиво. Обиколката продължава с посещение на старинна рафинерия за добиване на зехтин и презентация на производството, с възможност за закупуване на студено пресован зехтин и местно производство маслини. Разглеждаме гр. Тасос/ Лименас/. Свободно време за плаж.


Брой преглеждания: 7308 Цена: 555 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Октомври Ноември Декември Януари
Февруари Март Април Май
Юни Юли Август Септември


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев