НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
КОЗЛОДУЙ – КАСТРА МАРТИС В КУЛА - ВИДИН - БЕЛОГРАДЧИК
И ДЕГУСТАЦИЯ НА ВИНА В ИЗБА МАГУРАТА
04-06.06.2021
1 ден: Отпътуване от Велико Търново по посока Козлодуй. Разглеждане на символа на българския дух - кораба Радецки. Отпътуване към гр. Видин. Разглеждане на крепостта Бабини Видини кули. Построена е в края на X в. върху останките на античен укрепен пункт от дунавската граница на Римската империя. През следващите столетия „Баба Вида“ е престроявана многократно и е единственият напълно запазен средновековен замък в България. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
2 ден: Закуска. Отпътуване за град Кула. Посещение на късноримската крепост Кастра Марттис. Тя се намира в центъра на града и има изградена панорамна площадка, която дава възможност на посетителите да се насладят на красотата на крепостта в целия и вид. Завъщане във Видин. Разглеждане на Мавзолей на Антим I и музей "Кръстата казарма". В нея е уредена етнографска експозиция. Нощувка. Вечеря.
3 ден: Отпътуване към град Белоградчик. Посещение на пещера Магурата. Пещерата притежава едни от най-богатите по форма и размери образувания – сталактити, сталагмити, сталактони…..Разглеждане на винарска изба „Магура“, която се намира в село Рабиша, в близост до пещерата.. Част от пещерата Магура - Прилепната галерия, от десетилетия е превърната в място за отлежаване на отбрани вина. Дегустация на отбрани вина от избата. Посещение на Белоградчишките скали. Отпътуване към Велико Търново.
Цена:165 лв.
Цената включва: транспорт, екскурзовод, 2 нощувки със закуски и вечери, медицинска застраховка.
Цената не включва входни такси на посещаваните обекти!
Брой преглеждания: 5296 Цена: 165 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Юни Юли Август Септември
Октомври Ноември Декември Януари
Февруари Март Април Май


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев