НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
Емблема ЕКСКУРЗИИ
В България
В чужбина
Еднодневни
Самолетни
Емблема ПОЧИВКИ
В България
В чужбина
Емблема ЗА УЧЕНИЦИ
Зелени училища
Сини училища
Ученически екскурзии
Партита, шоу програми
Емблема ПРАЗНИЦИ
В България
В чужбина
Емблема САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Редовни полети
Чартърни полети
Емблема СЕМИНАРЕН ТУРИЗЪМ
Пътуващи семинари
Тиймбилдинг
Обучения и квалификации
НА ТЕРМИ В БЪЛГАРИЯ
АКВАХАУС ТЕРМАЛ§БИЙЧ В КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА
07.11.2021
Аquahouse Thermal & Beach е дестинация за балнеология, балнеопрофилактика, СПА, Wellness, спорт, грижа за здравето, красотата, младостта и добрата кондиция. Минералната вода в комплекса е с показатели, които влияят благоприятно както на здравето, така и на цялостното общо състояние на организма. В Аquahouse Thermal & Beach са обособени 4 зони с различни възможности за почивка, рехабилитация, плаж и водни забавления. Те са удачни както за еднодневни посещения, така и за уикендите или ваканциите в курорта.
ВОДНА ЗОНА – На разположение в Аква зоната са различни по големина вътрешни и външни басейни, 25-метров плувен басейн, горещ терапевтичен басейн, външна финладска сауна, джакузи. За любителите на слънчевите лъчи е предвидена комфортна зона за плаж и релаксация.
ТЕРМАЛНА ЗОНА - Зоната надгражда услугите и предлага вътрешни и външни басейни, както и терапевтичен минерален басейн с по-висока температура – до 42°C. Термалната зона разполага с 4 вътрешни и външни басейна, оборудвани с множество водни струи, които спомагат за отпускане на мускулите и освобождаване от стреса. Терапевтичният басейн е подходящ за профилактика на болести на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система, за рехабилитация и подобряване на ортопедични и травмалогични състояния, при гинекологични и кожни проблеми. Тук също има сауна, билкова сауна, парна баня и солна стая
WELLNESS ЗОНА – Тук можете да дойдете на масаж или препоръчна медицинска рехабилитация. Има и разнообразни фитнес занимания, както и козметичен център.
ДЕТСКА ЗОНА – децата са сред специалните гости на аквахаус. За тях е създаден весел и у=тен детски кът, където аниматори предлагат увлекателни игри и забавления на всички деца в зоната.На разположение са 4 детски и бебешки басейни, външни и вътрешни, с температура на водата от 32 до 36 градуса. Термалният комплекс е отворен целогодишно. Разположен на самия морски бряг.
Цена: 39лв.
Цената включва : - екскурзоводско обслужване; - транспорт; - медицинска застраховка.
Цената не включва входните такси на посещаваните обекти:
ВОДНА ЗОНА Дневно посещение - 30.00 лв. Посещение до 3 часа - 22.00 лв.
ТЕРМАЛНА ЗОНА Дневно Посещение – 40лв. Посещение до 3 часа – 32лв.
Деца до 6 години влизат безплатно Деца от 6 до 13,99год. Заплащат 50% от стойността на билет за възрастен.
Брой преглеждания: 1232 Цена: 39 лв.
: :

Календар
за следващите 12 месеца
Декември Януари Февруари Март
Април Май Юни Юли
Август Септември Октомври Ноември


Сайтът е направен
от Чавдар Марчев